creative agency

Durf te doen!

Het klinkt eigenlijk zo eenvoudig wanneer het in woorden staat geschreven. Maar ja, het zijn die beroemde beren op de weg en haaien in het water, hè. Die maken het voor vele allemaal net even wat moeilijker. Waarom zou je je laten tegenhouden door obstakels, hokjes of lijnen, als aan de andere kant verrassende mogelijkheden op je wachten? Denk groots, maar belangrijker nog: durf te doen, want dan begint het avontuur pas écht! Daarnaast blijken die obstakels vaak kleiner en minder angstaanjagend dan je denkt… Ontdek het samen met Kloppr.

Net je eigen bedrijf gestart? Een waanzinnig idee voor een nieuw product? Toe aan een totale re-branding? Wat de reden van je bezoek ook is, goed dat je er bent!

After
Before

Welke angstaanjagende haaien liggen er op de loer om jouw sprong tegen te houden? Die moeten we eerst wegjagen.

De studio voor
reclame & ontwerp

Bij Kloppr draait alles om kloppende pr, die jou als ondernemer moet helpen op te vallen tussen de massa. Alle losse stukjes samen kloppen tot één geheel, dat wat de klopper in je keukenla ook doet. Alleen staat hier geen taart, maar jouw klant centraal in het creatieve proces waarin een onderscheidend totaalconcept wordt ontwikkeld. Om zo jouw merk vol in de schijnwerpers te zetten.

Laat vooral de gedachte varen dat alleen bedrijven met diepe zakken een merk kunnen bouwen; dat is gewoon flauwekul. Zodra je je bedrijf begint, begint ook de bouw van je merk. Het is daarom cruciaal om dit vanaf het begin goed aan te pakken. Een vis’ie die bij Kloppr wordt bereidt aan de hand van het ‘duidelijk anders, herkenbaar opvallend’ recept.

Het recept

Deze vier ingrediënten samen met een flinke dosis creativiteit, expertise en passen, moet ervoor gaan zorgen dat jouw bedrijf eruit springt
als een eenhoorn in een kudde paarden.

Ga voor een
compleet creatief
concept

Hoe ziet dat eruit?

Het visuele stukje moeten we nog over brainstormen, maar de informatie over conceptontwikkeling en hoe je de inhoud ervan kan samenstellen kun je wel al lezen. Klik op de knop. Ben je startend ondernemer? Dan is er nog een extraatje. Je kunt dan namelijk gebruikmaken van de Start-UP tarieven.

©Kloppr – C|C|Concepten

Hét geheim van reclame
maken ontdekken?
Dat kan met een klik.

Ideeën zijn mooi,
maar zonder uitvoering
blijven het ideeën

Kloppr ontwerpt graag je reclame, zowel online als offline. Met het ‘Creatief Content Concept’ laten we jouw merk of campagne schitteren op alle fronten. Maar er is meer mogelijk bij Kloppr, want we leven in een digitaal tijdperk waar sociale platformen als Facebook, Instagram, X, TikTok, Snapchat en LinkedIn een groot deel van onze dagelijkse aandacht opeisen.

Ben je al actief op een of meerdere van deze platforms? Sluit jouw content wel aan op je merk? Post je wel genoeg? Is je content interactief? Krijg je genoeg reactie op je berichten? Zoveel vragen, het lijkt wel een quiz! Maar als je op veel van deze vragen geen volmondig “ja” kan antwoorden, dan is Social Concent Compagnon waar jij naar opzoek bent. Geen tijd of inspiratie, zijn hiermee niet meer aan de orde!

Social
Content
Compagnon

Met Content Compagnon maak je Kloppr jouw creatieve co-piloot in je social media uitingen. Door slim gebruik te maken van de platforms die passen bij jouw bedrijf, maken we je klanten en volgers nieuwsgierig en zullen ze wel naar je pagina moeten komen.

Content
Advies

Soms is advies eigenlijk alles wat je nodig hebt. Samen speuren we de creatieve knelpunten in je merk op en bedenken plan met mogelijkheden om ze aan te pakken. En dan? Dan is het tijd voor actie! Je kunt meteen aan de slag met het plan dat je ontvangt.

Grafische
Strippen
Kaart

De kaart waarmee je ontwerp uren koopt. Geen gedoe meer met losse facturen, want met deze kaart kan je de uren in delen inzetten. Een slimme oplossing voor ondernemers die zichtbaar willen zijn!

Content Compagnon is een maandelijks abonnement. Dat klinkt als een lang lopend traject, maar niets is minder waar. Het is maandelijks te bestellen, verlengen of op te zeggen.
vanaf €40 / per maand (excl.)

Geen enkel advies is hetzelfde. Hetzelfde geldt voor de kosten ervan. Daarom is het  prijskaartje voor elk project anders.
Prijs: € / maatwerk 

De Grafische Strippenkaart is beschikbaar in
05 Strippen | €225 (excl.) 
10 Strippen | €450 (excl.) 

Biografie

Lucas is een reclamemaker die bekend staat om zijn eenvoudige en herkenbare content, waarbij de kern van een merk centraal staat. Zo omschrijven anderen me, zelf omschrijf ik het als ontwerpen zonder poespas. In mijn eigen ontwerp studio, Kloppr, vind ik niet alleen een uitlaatklep voor mijn creative geest, maar kunnen anderen er ook gebruik maken.

Het delen van mijn creativiteit geeft me voldoening. Ik blijf zelf dan ook voortdurend streven naar verbetering van mijn vaardigheden en kennis. Maar naast al het creëren vind ik het ook leuk om anderen te inspireren bij het ontdekken en benutten van hun eigen kwaliteiten. 

Als reclamemaker begrijp ik als geen ander het belang van het aanspreken van een breed publiek met content die niet alleen informeert, maar ook prikkelt. Mijn creativiteit, nieuwsgierigheid en liefde voor media komen tot uiting in elke productie, of het nu gaat om visuele content, presentaties of boeiende artikelen. Ik help je graag om jouw bedrijf naar een volgende creatieve fase te brengen.

@luc_met_een_c

Cases

Kloppr X jouw bedrijf?

Brainstormen?

Zoals gezegd: ideeën zijn mooi, maar als je ze niet uitvoert blijven het ideeën. Dat is echt zonde! Start daarom, samen met Kloppr, vandaag nog jouw idee! Laten we beginnen met een brainstorm, want denken in mogelijkheden levert altijd iets op.

contact

lucas@kloppr.nl
0648377447

Kloppr – KvK 81809522
Algemene voorwaarden
Disclaimer

©2024 Alle rechten voorbehouden | Kloppr

reclame concepts media content strategie grafisch ontwerp design social media brands

Durf
te
doen

Het zijn die beroemde beren op de weg en haaien in het water die het allemaal net even wat moeilijker maken voor je gevoel. Waarom zou je je laten tegenhouden door obstakels, hokjes of lijnen, als aan de andere kant verrassende mogelijkheden op je wachten? Denk groots, maar belangrijker nog: durf te doen, want dan begint het avontuur pas écht! Daarnaast blijken die obstakels vaak kleiner en minder angstaanjagend dan je denkt… Ontdek het samen met Kloppr.

Net je eigen bedrijf gestart? Een waanzinnig idee voor een nieuw product? Toe aan een totale re-branding? Wat de reden van je bezoek ook is, goed dat je er bent!

After
Before

Start vandaag

Welke angstaanjagende haaien liggen er op de loer om jouw sprong tegen te houden? Laten we die eerst aanpakken, dan wordt de rest écht leuk! 

Online,
offline
& socials

Bij Kloppr draait alles om kloppende pr, die jou als ondernemer moet helpen op te vallen tussen de massa. Alle losse stukjes samen kloppen tot één geheel, dat wat de klopper in je keukenla ook doet. Alleen staat hier geen taart, maar jouw klant, centraal in het creatieve proces In dat proces wordt een onderscheidend totaalconcept ontwikkeld om jouw merk vol in de schijnwerpers te zetten.

Laat vooral de gedachte varen dat alleen bedrijven met diepe zakken een merk kunnen bouwen; dat is gewoon flauwekul. Zodra je je bedrijf begint, begint ook de bouw van je merk. Het is daarom cruciaal om dit vanaf het begin goed aan te pakken. Een vis’ie die wordt bereidt aan de hand van het ‘duidelijk-anders, herkenbaar-opvallend’ recept. 

Het
recept

Deze vier ingrediënten samen met een flinke dosis creativiteit, expertise en passie, moet ervoor gaan zorgen dat jouw bedrijf eruit springt als een eenhoorn in een kudde paarden.

Ga voor een compleet creatief concept

Hoe ziet dat eruit?

Voor de ondernemer die vindt dat zijn/haar bedrijf toe is aan het spreekwoordelijk nieuwe jasje.

Products

Tegenwoordig is de online wereld onze speeltuin. We leven in een digitaal tijdperk waar sociale platformen als Facebook, Instagram, X, TikTok, Snapchat en LinkedIn een groot deel van onze dagelijkse aandacht opeisen.

 

Ben je al actief op een of meerdere van deze platforms? Sluit jouw content wel aan op je merk? Post je wel genoeg? Is je content interactief? Krijg je genoeg reactie op je berichten? Zoveel vragen, het lijkt wel een quiz! Maar als je op veel van deze vragen geen volmondig "ja" kan antwoorden, dan is Concent Compagnon waar jij naar opzoek bent. Geen tijd of inspiratie, zijn hiermee niet meer aan de orde!

 

Met Content Compagnon maak je Kloppr jouw creatieve co-piloot in je social media uitingen. Door slim gebruik te maken van de platforms die passen bij jouw bedrijf, maken we je klanten en volgers nieuwsgierig en zullen ze wel naar je pagina moeten komen.

 

Het maken en bedenken van de content wordt met dit product dan wel uit handen genomen, je blijft zelf wel betrokken in het hele proces. Dat is ook belangrijk, want dit maakt je eigen presentatie alleen maar krachtiger. Daarnaast ben jij de eindverantwoordelijk binnen je eigen bedrijf en dat betekend wanneer jij tevreden bent de content wordt geplaatst.

 

Kosten:
vanaf € 40,- / per maand

Content Compagnon is een maandelijks abonnement. 

Dat klinkt als een lang lopend traject, maar niets is minder waar. Het is maandelijks te bestellen, verlengen of op te zeggen.

Genoemde prijs is excl. BTW

Campagne en champagne zijn twee totaal verschillende dingen, naast dat ene lettertje is er nog een ding waarin ze op elkaar lijken: ze maken het speciaal! Champagne wordt geserveerd bij speciale gelegenheden, terwijl een slimme campagne je bedrijf speciaal maakt.

Laten we eerlijk zijn, jouw bedrijf verdient toch ook speciale aandacht? Een goed doordachte campagne kan daarvoor zorgen. Meer klanten, meer verkopen en een sterker merk, dat is het doel. We halen daarvoor alles uit de kast, denk hierbij aan video en visuals zoals flyers, posters, stickers en banners. Zo moet de boodschap het werk gaan doen en kan jij je richten op de rest.

Elke campagne die wij ontwerpen, bestaat uit het vaststellen van de (reclame)boodschap, het ontwikkelen van een mediastrategie en het produceren van visuals of een video. Samen met een herkenbare stijl en uitstraling die past bij de boodschap en het merk, moet dit zorgen voor succes. Succes!? Is dat niet een speciaal moment om te proosten met een glaasje…?

Kosten: € / maatwerk

Geen enkele campagne is hetzelfde. Hetzelfde geldt voor de kosten ervan. Daarom maken we prijskaartjes op maat voor elk project.

De kaart waarmee je ontwerp uren koopt. Geen gedoe meer met losse facturen, want met deze kaart kan je de uren in delen inzetten. Een slimme oplossing voor ondernemers die zichtbaar willen zijn!

 

Kosten:
€ 425,- / 10 strippen
€ 215,- / 05 strippen

 

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Kloppr ontwerpt graag je reclame, zowel online als offline. Met de Kloppr products laten we jouw boodschap schitteren op alle fronten.

Cases

Hét geheim
van reclame maken ontdekken? Dat kan met één klik.

Biografie

Lucas is een reclamemaker die bekend staat om zijn eenvoudige en herkenbare content, waarbij de kern van een merk centraal staat. Zo omschrijven anderen me, zelf omschrijf ik het als ontwerpen zonder poespas. In mijn eigen ontwerp studio, Kloppr, vind ik niet alleen een uitlaatklep voor mijn creative geest, maar kunnen anderen er ook gebruik maken.

Het delen van mijn creativiteit geeft me voldoening. Ik blijf zelf dan ook voortdurend streven naar verbetering van mijn vaardigheden en kennis. Maar naast al het creëren vind ik het ook leuk om anderen te inspireren bij het ontdekken en benutten van hun eigen kwaliteiten.

Als reclamemaker begrijp ik als geen ander het belang van het aanspreken van een breed publiek met content die niet alleen informeert, maar ook prikkelt. Mijn creativiteit, nieuwsgierigheid en liefde voor media komen tot uiting in elke productie, of het nu gaat om visuele content, presentaties of boeiende artikelen. Ik help je graag om jouw bedrijf naar een volgende creatieve fase te brengen.

Denken in mogelijkheden levert altijd iets op

Ideeën zijn mooi, maar als je ze niet uitvoert blijven het ideeën. Dat is zonde, start daarom, samen met Kloppr, vandaag nog jouw idee!

contact

lucas@kloppr.nl
0648377447

Kloppr – KvK 81809522
Algemene voorwaarden
Disclaimer

©2024 – Alle rechten voorbehouden | Kloppr