Meteen naar de inhoud

Buiten de lijntjes

KLOPPR ontwikkelt content die de ontvanger aanzet tot iets, laat nadenken en/of vermaakt. Het doel is met zo min mogelijk middelen het maximale te bereiken. Alles wat niet nodig is hoeft niet te worden benoemd. Dat is ballast voor de ontvanger, klopt toch?

Wat velen vergeten is dat vanaf de dag dat je de onderneming start je bent begonnen aan het bouwen van je eigen merk. Ja! ook jij als ZZP-er. Het is belangrijk om daar aandacht aan te besteden. Terwijl je dit nu leest denk je misschien van ja leuk en aardig, maar dat kost me A: tijd en B: geld.

Die gedachtengang klopt helemaal, maar gaat je natuurlijk niet verder helpen. Een merk klinkt misschien groot en duur, maar dat zie je verkeerd. Wanneer je de onderneming beschouwd als een ‘eigen’ merk ga je het ook zo uitdragen. Dat is wat de klant ziet en hem vertrouwen geeft in de keuze voor jou te gaan.

Die klant is misschien wel het belangrijkste onderdeel  in je onderneming. Je gaat niets aan jezelf verkopen. Door je te ondersteunen in de opstartfase van je bedrijf gaan we een onderscheidend totaalconcept bedenken en realiseren. Bij KLOPPR wordt er gewerkt met het basis recept: duidelijk anders, herkenbaar opvallend.

Laten we de omheining plaatsten en samen beginnen met het werken aan jóuw merk. Dat kan van flyers tot videos en van je bedrijfslogo tot de sociale media kanalen. Daarnaast helpt KLOPPR bij het bednkene en realiseren van campagnes, copywriting en begeleiding bij presentaties.