Meteen naar de inhoud

Het basisrecept.

  Elke nieuwe opdracht binnen KLOPPR wordt uitgevoerd aan de hand van het basisrecept: duidelijk anders, herkenbaar opvallend. Wat die ingredienten inhouden lees je hiernaast. KLOPPR mengt het samen en zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat het een (visueel) geheel wordt.

  Duidelijk

  De ontwerpen moeten stralen door eenvoud. Het werkt het beste als mensen in een oogopslag zien en begrijpen wat je wil zeggen. Daarvoor moeten we alle poespas overboord gooien.

  Anders

  Het moet anders zijn dan anderen. Dat is de leidraad. Jouw product/idee/dienst(en) moeten uiteindelijk verkocht gaan worden. Daarom nemen we de klant als uitgangspunt, want je verkoopt nu eenmaal niets aan jezelf.

  Herkenbaar

  Je moet herkenbaar zijn tot in de kleinste details, want het zijn juist de details die het chique en professioneel maken. Simpel is dan het toverwoord. 

  Opvallend

  De spannendste van de vier. opvallen lukt het beste wanneer je buiten bestaande lijntjes gaat. Kortom er wordt met dit ingrediënt wat lef toegevoegd. Dat klinkt wat eng, maar je wordt erbij geholpen.